HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?

Chatta med oss direkt!
  • JOUR

  • NIKOLA

  • CAROLINE

REKLAMFILM

Reklamfilm sprider ditt budskap

Reklamfilm är ett mycket effektivt marknadsföringsverktyg. Kombinationen av rörliga bilder och ljud påverkar oss människor väldigt starkt.

En reklamfilm kan användas på många olika sätt och i olika kanaler. Du kan till exempel låta din film sändas i TV och på bio eller spela upp den på din webbplats, i mässmontrar, på storbildsskärmar och i butikshyllor. Idag kan du också, tack vare internet och YouTube, mycket enkelt och kostnadseffektivt sprida information och göra reklam för ditt företag eller din produkt eller tjänst via digitala kanaler.

En reklamfilm kan få väldigt stor spridning med hjälp av exempelvis Facebook, Twitter och andra sociala medier, då mediernas användare kan dela och sprida filmen vidare till användare i deras nätverk och så vidare.

Från idé till färdig reklamfilm – vi finns med under hela resan

Filmmediet är också ett slagkraftigt sätt att bygga varumärke. En reklamfilm bygger oftast på att skapa positiva känslor för produkten eller företaget med hjälp av bilder, musik och handling. Din film kan byggas upp på många olika sätt. Till exempel kan vi blanda in mycket humor, eller låta den vara faktauppbyggd. Vi kan också låta den anspela på starka känslor eller innehålla en kändis. Du kanske vill ha en kombination av alltihop? Vi hjälper dig under hela produktionen – från idé till färdig film.


Tveka inte, kontakta Din:Kon idag

Har du funderingar eller kanske inte hittar det du söker? Vi hjälper gärna till med stort som litet och vi anpassar oss efter dig, inte tvärt om.

hej@dinkon.com
010 585 48 70