Kommunikation

Med SMS utskick når du kunden omedelbart och får en oöverträffad öppningsgrad på dina utskick. SMS utskick går att distribuera till alla dina mottagare över hela världen och med hjälp av oss ser vi till att det görs på korrekt sätt. Vår kostnadseffektiva SMS tjänst används av både små och stora företag som vill nå kunder så snabbt som möjligt – direkt i mobiltelefonen.

En kund tar mot marknadsföring på sin telefon via SMS

Öka försäljningen med SMS och e-post
Kombinera SMS marknadsföring och emailutskick för att nå kunden via mest passande kanal med rätt budskap. Personalisera innehållet i ditt meddelande och öka försäljning med hjälp av en kostnadseffektiv och smart SMS tjänst för företag. Utforska hur du med hjälp av smart kommunikation kan leverera en sömlös omnikanal-upplevelse och bygga en djupare relation med dina kunder.

Nästintill 100% öppningsgrad
Med SMS marknadsföring kan du förvänta dig en oöverträffad öppningsgrad på dina SMS-utskick. Inom loppet av några minuter har i princip 95% av dem som mottagit SMS läst ditt meddelande. Testa vår SMS tjänst för företag och börja snabbt se hög konvertering på dina SMS utskick.

Pålitlig och kostnadseffektiv leverans
Prissättningen för vår SMS tjänst är kostnadseffektiv och enkel. Med vårt “Professional”-abonnemang betalar du endast en engångskostnad för aktiveringen och sedan 99 öre per SMS utskick. Vi hjälper dig såklart att komma igång. Kontakta oss idag och utforska hur ditt företag kan dra nytt av SMS marknadsföring.