Profilering & Tryck

Konsekvens är nyckeln till framgång inom grafisk profilering. Och med konsekvens menas det viktiga i att skapa en tråd av igenkänning genom all visuell kontakt med omgivningen och potentiella kunder.

Visitkort i olika utföranden

En grafisk identitet beskriver således de visuella element som används för att representera företaget. Några av de visuella element som utnyttjar varumärket och dess riktlinjer är t.ex. brevpapper, broschyrer, skyltar och företagets webbplats. För att säkerställa en korrekt och konsekvent användning av ert företags grafiska identitet hjälper vi er med att skapa en 'manual med riktlinjerna - i vanligt tal, en grafisk profil. Riktlinjerna föreskriver reglerna kring företagets logotypanvändning, typsnitt, färgpaletter, layouter för trycksaker och mycket mer. Detta gör det enkelt för er att i framtiden säkerställa att marknadsföringsmaterial kommer att ha hålla en sammanhållen och konsekvent linje.

En genomtänkt logotyp
Vad är egentligen en logotyp? En logotyp identifierar ett företag i sin enklaste form genom användning av en symbol eller en ikon.
Det är den symbol som ert varumärke eller produkt byggs kring, den som lyfts fram för att synas genom all marknadsföring och kommunikation med omgivningen. Det krävs eftertanke inför formgivningen. Vi försöker tänka att den skall vara enkel, minnesvärd, tidslös, mångsidig och ändamålsenlig.

Hur går detta till rent praktiskt?
Vi inleder med en behovsanalys inför formgivning, där ni själva talar om för oss vad ni har för affärsidé och vision. Vad ni vill förmedla, vad era tankar är kring ert företag eller produkt. Vi sätter sedan på oss tankehattarna och formger ett antal s.k. gruppsymboler som vi utgår från. Efter feedback från er sätts sedan slutgiltig form, stil och färgpalett.

Trycksaker med kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser
Genom digitala tryckpressar förenas hög kvalité med flexibilitet, snabba leveranser och prisvärdhet även vid mindre upplagor.
Vi producerar trycksaker i form av broschyrer, häften, produktblad, kund- och personaltidningar, visitkort, storfotmat, banderoller, skylt- och fordonsdekor och mycket, mycket annat. Produktionen är extremt prisvärd, vare sig det rör sig om några hundra eller tiotusentals trycksidor.

Alltid snabba leveranser
Från det att du levererar digitala original eller efter att du godkänt vår korrektur tar det sällan mer än 7 arbetsdagar innan du har dina trycksaker i handen, eller distribuerade till mottagarna.
Det kallar vi för snabb leverans...