Om Din:Kon

Här brukar det alltid stå en lång text om hur fantastiskt engagerade vi är och vilken unik modell vi jobbar efter som ska ge det bästa resultatet.

Nikola Ilic, entreprenör och mannen bakom Din:Kon

Sanningen
Sanningen är den att det är ofta helt meningslöst att läsa den texten. Så vi skrev ingen. Allt det där som brukar stå – att vi är kreativa, har en affärsidé och skapar lönsamma helhetslösningar – är för oss en självklarhet. Vi har skrivit en helt annan text istället. Om hur vi är, hur vi tänker och varför vi gör det vi gör.

Vi tror på att vara raka, ärliga, kompetenta och prestigelösa. Då löser vi det istället på kundens sätt. Inte vårt sätt. Vi vill inte tvinga någon att göra det på vårt sätt om det finns ett sätt som passar dig som kund bättre. Istället vill vi poängtera att vår grundfilosofi bygger på att vi ska vara våra kunders Success Team. Vi ska hjälpa dig att skapa framgång eller skapa möjligheter till framgång.

Din:Kon tror på olika
Hur som helst. Din.Kon är en liten byrå. Så är det. Hos oss arbetar fantastiskt duktiga och härliga hantverkare. Alla med olika personligheter och kompetenser. Vissa av oss är helt grymma på att hålla ordning på grejer och leverera komplexa produktioner utan ett enda litet fel. Andra här på Din:Kon och bland våra samarbetsppartners är näst intill odrägligt kreativa och kan inte låta bli att utveckla, vare sig det behövs eller inte. Andra får massor med saker gjort fort och har fingertoppskänsla för helheten. Om du tar lite av alla dessa personligheter så får du en perfekt mix av allt. Så jobbar vi. Vi tror på olika. Vi tror på att vara olika. Vi tror på att alla har en talang och vi låter alla få vara som dom är. Då blir det riktigt bra. För oss är det här mer än ett jobb. Det här är när det är som bäst. När vi får göra det vi älskar och brinner för – på arbetstid.

Ditt Sucsess team
Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet av att lösa problem, skapa lösningar och leverera grymt bra grejer som gör att du säljer mer, syns bättre eller snyggare. Ta till vara på våra personligheter, kompetenser och erfarenheter så har du skaffat dig ett eget litet Success Team.